Hallo ik ben Jaap, ik ben podotherapeut en werkzaam op de locaties in Eindhoven, Oss en Zoetermeer. Tevens verricht ik ook werkzaamheden op onze eigen werkplaats m.b.t. de productie van de podotherapeutische zolen.
Hallo ik ben Jeroen, ik ben podotherapeut en werkzaam op de locaties in Eindhoven. Tevens verricht ik ook werkzaamheden op onze eigen werkplaats m.b.t. de productie van de podotherapeutische zolen.
Hallo ik ben Kris, ik ben podotherapeut en werkzaam op de locaties in Amstelveen en Berghem. Tevens verricht ik ook werkzaamheden op onze eigen werkplaats m.b.t. de productie van de podotherapeutische zolen.
Hallo ik ben Lars, ik ben podotherapeut en werkzaam op de locaties in Amstelveen en Zoetermeer. Tevens verricht ik ook werkzaamheden op onze eigen werkplaats m.b.t. de productie van de podotherapeutische zolen.
Hallo ik ben Margot, ik ben podotherapeut en werkzaam op de locaties in Eindhoven en Utrecht. Tevens verricht ik ook werkzaamheden op onze eigen werkplaats m.b.t. de productie van de podotherapeutische zolen.
Hallo ik ben Martin, ik ben podotherapeut en werkzaam op de locaties in Oss en Zoetermeer. Tevens verricht ik ook werkzaamheden op onze eigen werkplaats m.b.t. de productie van de podotherapeutische zolen.
Hallo ik ben Olaf, ik ben chef werkplaats en ben verantwoordelijk voor de algehele productie van de podotherapeutische zolen.
Hallo ik ben Paul, ik ben podotherapeut alsmede bewegingswetenschapper en werkzaam op de locaties in Utrecht en Zoetermeer.